Draaideurkast op maat – Makkelijk en overzichtelijk!

Een draaideurkast op maat van Kreté Kasten is van hoge kwaliteit en voor elke ruimte kunt u uw draaideurkast op maat samenstellen. Heeft u een bepaalde ruimte met bijvoorbeeld een schuin dak, waar u uw draaideurkast wilt plaatsen? Wij maken hem speciaal voor u op maat, naar eigen wens en indeling!

Realiseer uw wensen met een draaideurkast op maat

Kreté Kasten biedt u onbeperkte mogelijkheden voor het samenstellen van uw draaideurkast op maat. U creërt uw kast geheel naar eigen smaak en behoeften. Daarbij heeft u de keuze uit diverse deuren, materialen, kleuren en stijlen. U beschikt daarnaast ook over de mogelijkheid tot het uitzoeken van uw handgrepen en het kastinterieur voor uw draaideurkast op maat! Heeft u andere ideeën voor uw draaideurkast op maat? Geen probleem, wij kunnen alles voor u maken!

Handig voor op kantoor!

Een draaideurkast op maat is onmisbaar in uw kantoor. Loopt uw bedrijf over van documentatie en is er sprake van beperkte opbergruimte? Of werkt u met veel archieven? Laat dan een handige draaideurkast voor uw documenten of archieven maken. Een draaideurkast op maat biedt in zeer veel gevallen een geordende oplossing. Met keuze uit zeer veel opties kunt u een draaideurkast geheel naar uw eigen wens maken. Zo kunt u zelf aangeven in wat voor kleur en materiaal u uw draaideurkast op maat wilt hebben en wat voor handvaten u op de kast wilt laten monteren. Wilt u toch liever een kast met schuifdeuren? Bekijk dan onze mogelijkheden op gebied van schuifwandkasten.

Neem contact op voor meer informatie over een boekenkast op maat of kom langs in onze showroom!

Recente projecten