Kledingkast op maat – De perfecte kast voor uw garderobe!

Een kledingkast op maat voor de perfecte kast voor uw kleding. Heeft u teveel kleding voor uw kledingkast? Of bent u al tijden op zoek naar een nieuwe kledingkast? Kreté Kasten biedt de uitkomst! Met een unieke kledingkast op maat kunt u uw ruimte efficiënter indelen en meer kleding opbergen!

Uw kledingkast op maat voor uw gaderobe!

U kunt uw kledingkast geheel aanpassen op uw garderobe. Denk hierbij aan het hanggedeelte voor uw pakken of jurken, lades voor uw accessoires, planken voor uw broeken of een gedeelte voor uw schoenen. Afhankelijk van uw garderobe en wensen wordt er bepaald hoe uw kledingkast er uit komt te zien. Denk hierbij ook aan de breedte en hoogte van uw kledingkast. Wat voor kleding u ook heeft, met Kreté Kasten is alles mogelijk voor het creëren van uw ideale kledingkast op maat.

Kledingkast op maat geheel naar eigen wens ontwerpen

Met een kledingkast op maat kunt u zelf uw kast eenvoudig indelen naar eigen behoeften. Denk bij de indeling aan uw lengte en de grootte van uw kledingmaat. Wanneer u veel lange kleding bezit, is een hoge kledingkast ideaal om uw kleding in op te bergen. Heeft u daarentegen veel korte kleding, dan is een lage, maar bredere kledingkast de perfecte kast voor u. Met een kledingkast op maat is alles mogelijk! Wanneer u een grotere kledingmaat heeft, is het praktisch om voor bredere planken te kiezen in uw kledingkast. Daarnaast is het handig om rekening te houden met het feit of uw links- of rechtshandig bent. Wanneer u bijvoorbeeld rechtshandig bent is het handig meer ruimte te creëeren aan de rechterkant van de kledingkast. Zo kunt u gemakkelijk uw kleding uit de kledingkast halen.

Wilt u meer informatie over onze kledingkast op maat? Of heeft u interesse in een inloopkast op maat voor uw kleding? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Recente projecten