Schuifwandkast op maat – Stel nu uw perfecte kast samen!

Een schuifwandkast op maat is handig voor het netjes houden van uw slaapkamer, huiskamer of werkkamer. U legt uw papieren, speelgoed van de kinderen of uw kleding in de schuifwandkast en dit ligt uit het zicht. Bij Kreté Kasten maken wij de schuifwandkast op maat en geheel naar uw wens.

Een schuifwandkast op maat samenstellen

De schuifwandkast op maat biedt onbeperkte mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte kast. Zo kunt u uw eigen deuren kiezen in verschillende kleuren en valt er duidelijk aan te geven in welke maten wij de schuifwandkast moeten realiseren. U kunt kiezen voor een kleine schuifwandkast op maat voor in uw werkkamer of een grote schuifwandkast op maat voor in uw woonkamer. De keuzes en mogelijkheden bij ons zijn breed, hierdoor kunnen wij de kast geheel naar uw wens samenstellen. Voor inspiratie kunt u natuurlijk altijd langs komen in onze showroom of onze gallerij bekijken op de website.

Deel uw schuifwandkast op maat geheel zelf in

Een schuifwandkast op maat geeft de ruimte voor uw eigen indeling. Zo kunt u de bijpassende panelen om laten bouwen en zijn er mogelijkheden tot diverse opberg accessoires. De indeling van uw schuifwandkast ligt geheel in uw handen. Denk hierbij aan de stijl, opslagruimte en de functionaliteiten die u nodig heeft voor uw perfecte schuifwandkast op maat. Dit zal verschillen per ruimte waar u uw kast wilt plaatsen. Zo kunt u in uw werkkamer meer opslagruimte nodig hebben dan in uw huiskamer. Wilt u meer inspiratie op doen over de diverse kasten die wij u kunnen aanbieden? Bekijk dan ook eens onze boekenkasten en inloopkasten.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom!

Recente projecten