Kastinterieur op maat – Creëer uw optimale kastindeling!

Een kastinterieur op maat biedt u de mogelijkheid om uw kast in te delen naar eigen behoeften, wensen en ideeën. Heeft u meer planken nodig in uw boekenkast? Of wilt u meer lades in uw inloopkast? Bij Kreté Kasten creëert u uw eigen kastinterieur op maat, waarbij wij ons laten leiden door uw wensen.

Kastinterieur op maat voor een compleet geheel

Een kastinterieur op maat biedt u de mogelijkheid uw kast in te delen naar eigen wens. Wij zorgen voor een praktisch en gepersonaliseerd interieur. In de open kast of achter de door u gekozen deuren, kunt u kiezen voor een indeling naar uw smaak en behoefte. Zo kunt u kiezen voor een trendy, klassieke, robuuste of moderne uitstraling van uw kastinterieur op maat. Er is tevens een brede keuze qua dikte van de panelen. Wanneer u een robuuste uitstraling wilt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor dikke panelen. Wilt u daarentegen juist een klassieke uitstraling? Dan adviseren wij u om voor dunnere panelen te gaan. Daarnaast bieden wij praktische accessoires en ladensystemen aan om uw kastinterieur op maat compleet te maken.

Orden en berg al uw spullen op

Een kastinterieur op maat zorgt ervoor dat u al uw spullen overzichtelijk kunt ordenen en bergen. Een inloopkast hoeft niet alleen voor kleding te zijn. Waarom zou u als u ruimte over heeft ook niet uw inloopkast voor een deel gebruiken als boekenkast? Of uw kast in uw werkruimte ook niet gebruiken voor uw werkschoenen? Met kastinterieur op maat van Kreté Kasten kunt u uw kast samenstellen naar eigen behoeften.

Voor meer informatie over de mogelijkheden neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Recente projecten