Inloopkast op maat – Creëer de inloopkast naar uw wens!

Een inloopkast op maat biedt de mogelijkheid om elke ruimte, die u wilt geheel naar eigen wens om te toveren. Heeft u een kamer over en weet u niet wat u met de ruimte kunt doen? Ontwerp samen met ons de inloopkast op maat van uw dromen!

Creëer uw eigen inloopkast

Gezien mannen hun inloopkast anders zouden indelen dan vrouwen, biedt Kreté kasten onbeperkte keuze mogelijkheden. Een inloopkast op maat voor een vrouw vereist wellicht meer mogelijkheden voor accessoires, terwijl een man daar minder behoefte aan kan hebben. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten en maten opbergruimte. U kunt uw inloopkast op maat personaliseren op het gebied van indeling, materialen, kleuren en handgrepen.

Tips voor een inloopkast op maat

Kijk goed naar de afmetingen van uw kleding en de hoeveelheid schoenen die u op wilt bergen. Zo heeft u een duidelijk beeld van de grootte en het soort opbergruimte dat u nodig heeft. Daarnaast is het belangrijk dat alle hoeken van de inloopkast op maat benut worden. Om de hoeken goed te benutten bieden wij verschillende hoekmodules aan. Vergeet daarnaast ook uw accessoires niet! Ook uw sieraden en stropdassen worden voorzien van een op maat gemaakt opbergvak. Wij bieden u veel kastinterieur mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Recente projecten