Ensuitekast op maat – Een ruimtelijke scheiding en een lust voor het oog!

Een ensuitkast op maat vormt de prefecte scheiding tussen twee ruimtes. Wilt u bijvoorbeeld uw woonkamer scheiden van de keuken? Of uw werkplek van de woonkamer? Dan is een ensuitekast op maat zeer geschikt voor u! Deze kasten worden geheel naar eigen wens en passend bij uw interieur gemaakt.

Hoe herkent u een ensuitekast?

De belangrijkste kenmerken van een ensuitekast op maat zijn schuifdeuren en twee kasten naast de deuren. Aan de linker- en de rechterkant bevinden zich de twee kasten. Deze kunt u met een ensuitekast op maat geheel naar eigen wensen en ideeën inrichten. Doordat de kasten zich aan beide kanten van de schuifdeuren bevinden, zorgt dit voor meer opslagruimte voor bijvoorbeeld servies of boeken. Het is tevens mogelijk de kasten open te houden, wat meer ruimte in uw kamer creëert. Uiteraard kunt u er ook deuren vóór plaatsen, zodat u de inhoud van de kasten verbergt en u meer rust creëert.

Passend bij uw architectuur

De ensuitekast op maat biedt de mogelijkheid voor een mooie afscheiding geheel naar uw smaak. Heeft u een wat ouder huis en wilt u uw ensuitekast op maat passend houden bij de architectuur van uw huis? Of heeft u juist een modern huis, waar u een strakke ensuitekast op maat in wilt hebben? Door onze uitgebreide mogelijkheden kunnen wij uw ensuitekast geheel naar de architectuur van uw huis samen stellen. Als u al een afscheiding heeft en u daar alleen kasten naast wilt hebben, kunt u altijd onze mogelijkheden en gallerijen voor boekenkasten, draaideurkasten en schuifwandkasten bekijken.

Wilt u meer informatie over een ensuitekast op maat? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom!

Recente projecten