• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

Met een garderobekast op maat schept u orde en ruimte overal in uw huis

Te weinig ruimte, geen overzicht, een onpraktische indeling of een sta-in-de-weg in uw slaapkamer. Als u zich in een of meerdere van deze veelgehoorde klachten over standaard kledingkasten herkent, dan zal het kopen van een maatwerk kledingkast een ideale oplossing zijn voor u. Door uw garderobekasten op maat te laten maken kunt in ieder vertrek de ruimte optimaal benutten om voldoende opbergmogelijkheden te creëren. Een kamerbrede inbouwkast met luxe schuifwanden of perfect passend onder een schuin dak met draaideuren; bij Kreté Kasten uit 's-Hertogenbosch draaien we er onze spreekwoordelijke hand niet voor om. Niet alleen de buitenkant, ook het interieur krijgt bij ons de nodige aandacht. Wij ontwerpen de indeling geheel volgens uw wensen, waarbij u tevens kunt kiezen uit handige accessoires zoals een schoenenrek, laden in verschillende formaten of een garderobelift voor uw hangende kleding. Wilt u een garderobekast volledig op maat gemaakt, dan is onze showroom in Den Bosch het uitgelezen startpunt om inspiratie op te doen en prijzen te vergelijken. Wij adviseren u graag en komen vervolgens overal in Brabant bij u thuis om de precieze maten op te meten.

Bel: 073 6990999

Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen uw kledingkast op maat

Onze ontwerpers weten met elke ruimte raad. Zij adviseren u over materialen, kleuren, welke deuren het beste passen en waar hangende kleding, laden en andere accessoires het best op hun plaats zijn. Ook voor onder een schuine wand kunnen zij een kledingkast ontwerpen waarin u zelfs uw hangende kleding kwijt kunt. In uw hal geeft een open garderobekast direct veel meer overzicht op uw jassen zonder meer ruimte in te nemen dan een onoverzichtelijke kapstok. Hierin kunnen tevens lades voor handschoenen en mutsen en een spiegel geïntegreerd worden. In uw grote slaapkamer kan een volledige kastenwand met schuifdeuren, eventueel voorzien van een spiegelpaneel en kastverlichting, de gehele ruimte een exclusief aanzien geven.

Garderobekast op maat

Bent u tevreden met het ontwerp en de overeengekomen prijs, dan gaan onze kastenbouwers met veel enthousiasme aan de slag. Zij komen bij u thuis om de precieze maten op te meten, waarna de kast in onze eigen werkplaats wordt vervaardigd. Vervolgens wordt de kast bij u geplaatst. Dit gebeurt met de grootste nauwkeurigheid, waarbij eventuele kleine afwijkingen worden gecorrigeerd en het maatwerk ook echt maatwerk is. Wij gaan pas weg als alles naar volle tevredenheid is en u met plezier uw nieuwe kast kunt vullen.

Vanuit standplaats Den Bosch komen wij in alle hoeken van Noord-Brabant

Met inlevingsvermogen en vakmanschap heeft Kreté Kasten inmiddels een goede reputatie opgebouwd in heel Brabant en daarbuiten. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een vakkundig gebouwde en ingerichte garderobekast op maat tegen zeer concurrerende kosten. Niet alleen in Den Bosch zelf, ook in plaatsen als Breda, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen hebben wij tevreden klanten, evenals in Vught, Oisterwijk, Oss en Helmond. Vanuit deze en andere plaatsen is onze showroom gemakkelijk bereikbaar. Kom gerust eens langs, spontaan binnen onze openingstijden vrijdag van 13-17 uur en zaterdag van 9-14, of maak een afspraak voor een voor u passende tijd daarbuiten. Onder het genot van een vers kopje koffie heten wij u van harte welkom in onze showroom.