• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

De nieuwste trend: een inloopkast op maat laten maken

Inloopkasten zijn niet nieuw. In feite bestonden ze eeuwen geleden al maar dan met een andere functie. Het was een klein vertrek naast de slaapkamer waarin men zich terug kon trekken om zich te ontspannen, te wassen en te kleden. Deze gelegenheden waren er voor zowel vrouwen, het zogenoemde boudoir, als voor mannen, waarvoor het kabinet werd genoemd. Deze vertrekken waren vaak luxe ingericht en uiteraard alleen voor de elite weggelegd. De huidige inloopkasten zijn doorgaans wat kleiner en soberder, maar daarvoor wel een luxe die voor een breder publiek is weggelegd. Een inloopkast is eigenlijk een geheel van open kastdelen, al dan niet afgesloten door een deur of schuifwanden. De moderne inloopkast kan op veel plaatsen in het huis gerealiseerd worden. Het meest gebruikelijk is een lege hoek in de slaapkamer, als deze ruim genoeg is. Maar een kleine slaapkamer, berghok of ruimte op zolder is ook uitermate geschikt om in te richten als inloopkast. Een schuine wand of schuin dak hoeft daarbij geen enkel probleem te zijn en kan juist een bijzonder effect geven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Kom dan eens naar onze showroom in 's-Hertogenbosch, daar vindt u tal van ideeën voor inloopkasten, die u allemaal door ons naar uw wensen op maat kunt laten maken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bel: 073 6990999

Een maatwerk inloopkast voor al uw kleding, schoenen en accessoires

Een open kledingkast heeft als voordeel dat u al uw kleding in één oogopslag kunt zien en gemakkelijk diverse combinaties bij elkaar kunt zoeken. Het nadeel is dat uw kleding dan wel altijd in het zicht is, wat soms wat rommelig oogt, en er door bewegingen in de kamer meer stof op komt. Met een inloopkast op maat ondervangt u deze problemen. Bovendien kunt u de ruimte zo inrichten dat ook al uw accessoires een geschikt plaatsje krijgen. Zo vindt u gemakkelijk de bijpassende sokken en schoenen, stropdas of sjaal, sieraden en tas bij uw outfit. Een paradijsje in huis waar u zich in alle rust kunt voorbereiden op een drukke werkdag of een ontspannen avondje uit.

Inloopkast op maat

Overigens hoeft een inloopkast niet perse voor kleding te zijn. In uw werkkamer bijvoorbeeld houdt u al uw papieren veilig uit het zicht en toch overzichtelijk bij elkaar. Ook uw printer kan er een plaats vinden, zodat u meer ruimte op of bij uw bureau overhoudt. In uw woonkamer creëert u uw eigen bibliotheek met een inloopkast voorzien van boekenkasten en een leestafel. Of wat dacht u van een inloop provisiekast, waarin u directe toegang tot en een goed overzicht op uw voorraad levensmiddelen heeft? Deze is vaak eenvoudig te realiseren in een verloren hoek in de hal.

Alle soorten inloopkasten kunt u bij ons in Noord-Brabant op maat laten maken

Kreté Kasten in Den Bosch onderscheidt zich door vakmanschap en snelle service tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast waarderen klanten onze deskundige adviezen die geheel zijn afgestemd op hun wensen. Niet alleen in Den Bosch zelf, ook in plaatsen als Breda, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen hebben wij tevreden klanten, evenals in Vught, Oisterwijk, Oss en Helmond. Denkt u erover een inloopkast op maat te laten bouwen? Aarzel dan niet langer en kom langs in onze showroom. Dit kan spontaan binnen onze openingstijden; vrijdag van 13-17 uur en zaterdag van 9-14, of op afspraak op een voor u passende tijd daarbuiten. Wij verwelkomen u graag!