• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

Creëer ruimte en sfeer in uw woning met een kastenwand op maat

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist een kastenwand op maat kan ruimte scheppen en een rustgevende sfeer geven aan uw woonkamer of slaapkamer. In plaats van uw kamer vol te zetten met verschillende kasten voor uw TV of geluidsinstallatie, uw boeken en andere ornamenten, integreert u alles in één vaste wandkast. Dit kan zowel langs een lange wand als in een hoekopstelling. Met name onder een schuin dak zijn maatwerk wandkasten echte ruimtebespaarders. Een kamerbrede schuifwandkast geeft uw slaapkamer een stijlvolle uitstraling en met een of meerdere spiegelpanelen vergroot u bovendien het ruimtelijk effect. Het ligt voor de hand om zo’n kastenwand op maat te laten maken. Dan kunt u immers helemaal zelf bepalen hoe uw wandkast er uit komt te zien en de afmetingen bepalen. Materialen, kleuren en de indeling, alles kunt u afstemmen op uw interieur en behoeften. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes? Kom dan eens langs in onze showroom in 's-Hertogenbosch. Daar kunt u volop ideeën opdoen en staan onze ontwerpers voor u klaar om u deskundig advies te geven, natuurlijk geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Bel: 073 6990999

Uw zelf ontworpen wandkast op maat laten bouwen en plaatsen voor een schappelijke prijs

Zoals gezegd gaan onze ontwerpers graag aan de slag met uw ideeën en wensen om een originele en praktische kastenwand speciaal voor u te ontwerpen. Het kan echter ook zijn dat u uw eigen ontwerp al helemaal uitgewerkt op papier hebt staan. Voor ons is dat geen enkel probleem, want we zien dit juist als een uitdaging. Wij berekenen hiervoor een prijs aan de hand van de door u opgegeven maten, materialen, kleuren en verdere details, zoals kastinterieur, schuifdeursysteem of op een schuine wand toegesneden draaideuren. Bent u akkoord met de offerte, dan bouwen wij uw kast volledig op maat in onze eigen werkplaats, waarna wij hem bij u thuis komen plaatsen. Dit installeren gebeurt uiteraard met de grootste nauwkeurigheid, want uw wandkast komt precies daar waar u hem hebben wilt. Dankzij onze snelle service hoeft u bovendien nooit lang op dit moment te wachten, ook dat is een garantie.

Op maat gemaakte kastenwanden

Echt maatwerk voor uw kastenwand, daar kunt u bij Kreté Kasten op vertrouwen

Daarnaast bent u verzekerd van een snelle service, hoge kwaliteit materialen en concurrerende prijzen. In heel Noord-Brabant hebben wij met vakmanschap en een goede, persoonlijke communicatie met onze klanten een goede reputatie opgebouwd, die zich gaandeweg ook buiten de grenzen van Brabant verspreidt. Niet alleen in Den Bosch zelf, ook in plaatsen als Breda, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen hebben wij tevreden klanten, evenals in Vught, Oisterwijk, Oss en Helmond. Wilt u ook de sfeer in uw woonkamer of slaapkamer verhogen met een mooie kastenwand op maat? Aarzel dan niet langer en kom gerust eens langs in onze showroom. Dit kan spontaan binnen onze openingstijden; op vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 14.00 uur of op afspraak op een voor u passende tijd daarbuiten. Wij heten u op voorhand al van harte welkom!