• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

Uw kastinterieur op maat laten maken voor uw eigen optimale indeling

Een maatwerk kast is nog geen écht maatwerk als niet ook het kastinterieur op maat wordt gemaakt. Wat heeft u aan een kledingkast of wandkast die er van buiten prachtig uitziet, maar waar u niet al uw spullen op een praktische manier in kunt opbergen? Bij Kreté Kasten hebben wij daarom een grote keuze in onderdelen voor vele verschillende kastinterieurs, die u naar hartelust kunt combineren om zo uw eigen ideale indeling te kunnen samenstellen. Denk daarbij aan laden in verschillende soorten en formaten, diverse hangsystemen voor uw kleding, planken in variabele diktes, dieptes en breedtes, schoenenrekken en nog veel meer handige attributen waarmee u uw kastinterieur helemaal compleet maakt. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust eens contact op of, beter nog, kom naar onze showroom in Den Bosch om de voorbeelden van verschillende kastinterieurs te bekijken en hoe u die door ons op maat kunt laten maken.

Bel: 073 6990999

Verschillende kastinterieurs voor draaideurkasten en schuifdeurkasten

De indeling van uw kast is mede afhankelijk van het soort deuren dat u kiest. Bij schuifwanden moet u er rekening mee houden dat een deel van de kast altijd bedekt is. Dit vergt een andere indeling dan een draaideurkast, waar u bij het openen van de deuren direct zicht heeft op het gehele kastinterieur. Wij kunnen ons voorstellen dat dit verschil soms tot verwarring kan leiden. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes om uw kastinterieur helemaal op maat te laten maken. Wij luisteren naar uw wensen en rekenen u de kosten van verschillende opties voor. Wij zijn pas tevreden als uw kastinterieur helemaal aan uw verwachtingen voldoet, zowel qua gebruiksgemak als qua prijs.

Maatwerk kastinterieur

Een kastinterieur op maat laten maken, praktisch en voordeliger dan u denkt

Kreté Kasten in Den Bosch bouwt alle soorten kasten op maat tegen aantrekkelijke prijzen. Daarbij horen natuurlijk ook de kastinterieurs. Uw kast moet immers niet alleen mooi zijn, u moet er ook al uw spullen op een praktische en overzichtelijke manier in kunnen opbergen. Met het juiste vakmanschap, snelle service en persoonlijke aandacht voor onze klanten hebben wij in Noord-Brabant een hele goede reputatie weten op te bouwen, die zich gaandeweg ook buiten de grenzen van Brabant verspreidt. Niet alleen in 's-Hertogenbosch zelf, ook in plaatsen als Breda, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen hebben wij tevreden klanten, evenals in Vught, Oisterwijk, Oss en Helmond. Kom ook eens langs in onze showroom om met eigen ogen te zien hoe eenvoudig u uw eigen kastinterieur op maat kunt laten maken. Onze openingstijden zijn op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Buiten deze dagen bent u uiteraard op afspraak ook van harte welkom en zullen wij u onder het genot van een vers kopje koffie of thee alles vertellen over onze kastinterieurs op maat.