• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

Keuken op maat laten maken

Gaat u verhuizen, een nieuw huis bouwen of bent u gewoon toe aan een nieuwe keuken? Dan zijn er heel veel keuzes te maken. Eén van die keuzes is of u de keuken gaat vernieuwen of, in het geval van een nieuw huis, op welke manier u de keuken gaat inrichten. Een keuken volledig op maat laten maken is de mooiste oplossing, zeker wanneer uw keuken wat afwijkende maten heeft of wanneer u bijzondere wensen heeft. Een keuken op maat laten maken betekent dat er rekening wordt gehouden met de specifieke maten van de keuken, met de inrichting van de rest van het huis en de materialen in huis en met uw speciale wensen. Kreté Kasten is gespecialiseerd in maatwerk keukens en meubelen en heeft jarenlange ervaring met het op maat maken van kasten en keukens. Dat vakmanschap zetten we graag in om voor u een droomkeuken op maat te maken!

Bel: 073 6990999

De stappen bij het ontwerp van keukens op maat

Een keuken op maat begint met een adviesgesprek. Onze medewerker komt bij u thuis om de huidige situatie op te nemen, uw wensen aan te horen en alvast wat metingen te doen, zodat de ruimte optimaal kan worden ingericht. U kunt zich op het gesprek voorbereiden door alvast na te denken over:

 • Het type keuken: wilt u een moderne keuken, een klassieke keuken, een designkeuken? Kijk rond bij kennissen en familie, op websites en laat u inspireren
 • Materialen, kleuren, soort handgrepen etc. Dit is natuurlijk gelinkt aan uw andere wensen, zoals het type keuken. Wit geeft een open en lichte sfeer, hout geeft een warme, landelijke uitstraling en grijs of zwart een strakke, industriële, design uitstraling
 • De (inbouw)-apparatuur die u in uw keuken wilt en of u een kookeiland wilt. En wilt u één of twee spoelbakken? Een oven, magnetron of beide? En zijn er wellicht fysieke klachten, zoals rugklachten waarmee rekening gehouden moet worden bij de maatvoering en inrichting?

Samen met u wordt gekeken hoe we alle wensen op elkaar af kunnen stemmen en we adviseren u over de beste keuzes in uw situatie. Natuurlijk kijken we dan ook alvast naar de kosten, maar ook de mogelijkheden van de montage en het aanleggen of aanpassen van leidingen kunnen een rol spelen bij de definitieve keuzes in ontwerp en uitvoering.

Moderne keuken

Wat kost een keuken op maat laten maken?

De kosten van een keuken op maat hangen van een aantal factoren af: het ontwerpen, alle keuzes op het gebied van materiaal, de apparatuur die u kiest en de montage. De tijd die gestoken moet worden in het ontwerpen van uw keuken is de eerste factor die de prijs bepaalt. Des te meer bijzondere wensen of afwijkende maten, des te hoger de kosten. Het spreekt voor zich dat de materiaalkeuzes en de apparatuur die u wilt laten inbouwen twee belangrijke aspecten zijn die van invloed zijn op de prijs. De montage van een keuken tot slot is normaal gesproken niet het grootste bedrag van een keuken op maat, maar er kunnen bijzonderheden zijn die het toch wat kostbaarder maken. Het verleggen van leidingen is zo’n voorbeeld. Zo hangt het definitieve ontwerp, de uitvoering en dus ook de kosten van uw ideale keuken van een heel aantal zaken af. U kunt er op rekenen dat wij dat allemaal voor u inzichtelijk maken, zodat u de goede keuzes kunt maken en nog jarenlang plezier heeft van uw keuken. Kreté Kasten is gevestigd in Den Bosch, en wij leveren onze maatwerk keukens onder meer in Breda, Eindhoven, Helmond, Nijmegen, Oisterwijk, Oss, Tilburg, Vught.