• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

Maatwerk draaideurkasten voor veel opbergruimte en direct overzicht

In draaideurkasten op maat kunt u nagenoeg alles uit het zicht opbergen en heeft u bij het openen van de deuren direct een goed overzicht, bijvoorbeeld over uw garderobe in een kledingkast, over uw levensmiddelenvoorraad in een proviandkast of over het speelgoed van uw kinderen in een opbergkast onder het schuine dak van de speelzolder. U kunt namelijk niet alleen de materialen en kleuren van de deuren, stijlen en het hang- en sluitwerk zelf bepalen, ook het kastinterieur kunt u door ons helemaal op maat laten maken. Pas dan noemen wij het ook echt maatwerk. Samen met u maken wij het ontwerp voor uw ideale draaideurkast. Daarbij geven wij u natuurlijk een eerlijk advies over het verschil tussen diverse materialen, handige accessoires die het overzicht in uw kast vergroten en de prijzen die daarbij horen. Wij komen hiervoor graag bij u langs, maar u kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Den Bosch om alvast een indruk te krijgen van alle mogelijkheden die wij te bieden hebben en natuurlijk ook om inspiratie op te doen.

Bel: 073 6990999

Een inbouw draaideurkast op maat onder een schuine wand

In menig huis met een verdieping bevindt zich onder de trap een loze ruimte die door de schuine wand lastig op te vullen is. Een ingebouwde maatkast is een ideale oplossing om deze ruimte optimaal te gaan benutten. Een open kast is het meest eenvoudig, maar veelal is het juist een plek waar u allerlei dingen wilt opbergen die u niet meteen in het zicht maar toch graag bij de hand wilt hebben. Uw stofzuiger bijvoorbeeld, samen met andere schoonmaakspullen, en misschien wel uw wandelschoenen of laarzen. Als u ons vertelt wat u in zo´n kast op wilt bergen, maken wij er de gepaste indeling bij. En voor de afsluiting maken wij er natuurlijk de draaideuren bij, precies op maat en passend bij de rest van uw interieur. Hierdoor krijgt u een praktische en perfecte maatwerk draaideurkast!

Maatwerk draaideur-garderobekast

Onze maatwerk draaideurkasten worden in heel Noord-Brabant geroemd

Kreté Kasten verenigt persoonlijke aandacht en snelle service met professioneel en ouderwets vakmanschap. Onze maatwerk draaideurkasten vinden hun weg naar talloze tevreden klanten binnen en buiten Brabant. Niet alleen in 's-Hertogenbosch zelf, maar ook in plaatsen als Breda, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen hebben wij kasten op maat geplaatst, evenals in Vught, Oisterwijk, Oss en Helmond. Ook u willen wij graag uitnodigen kennis te maken met onze expertise op het gebied van maatwerk draaideurkasten en een veelheid aan andere kasten. Neem gerust eens contact met ons op voor een eerste kennismaking of bezoek onze showroom om ideeën op te doen. Dit kan spontaan binnen onze openingstijden; op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur of op afspraak op een voor u passende dag en tijd. Wij heten u alvast van harte welkom!