• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

Bespaar ruimte met maatwerk inbouwkasten

Met het plaatsen van allerlei losse kasten in uw huis verliest u vaak veel ruimte en oogt het ook nog eens rommelig. Overal ontstaan kleine loze ruimtes waar u net niets mee kunt, terwijl u maar met moeite al uw spullen op een goede en overzichtelijk manier kunt opbergen. Loop daarom eerst eens door al uw kamers om te ontdekken waar een inbouwkast op maat mogelijk is of zelfs de betere oplossing zou kunnen zijn. Een nis in de hal bijvoorbeeld, of die ruimte onder een schuine wand in uw slaapkamer waar met geen mogelijkheid een rechte kast met standaard maten onder past. Een kale muur in uw woonkamer kan worden omgetoverd tot een prachtige kastenwand die ruimte biedt aan boeken, apparatuur en decoratieve voorwerpen. Eenmaal geplaatst lijkt uw kamer niet kleiner maar eerder ruimer. Wij lopen graag met u mee om nog meer plaatsen te ontdekken die zich prima lenen voor maatwerk inbouwkasten, waardoor u de opbergcapaciteit vergroot en uw woning uiteindelijk groter zal lijken dan voorheen. Een belletje is genoeg voor het maken van een afspraak, of kom eerst even langs in onze showroom in 's-Hertogenbosch om ideeën op te doen.

Bel: 073 6990999

Een inbouwkast op maat laten maken met onbegrensde mogelijkheden

Met een maatwerk inbouwkast kunt u echt uw fantasie de vrije loop laten. Wij bouwen iedere kast vanaf de basis op, exact volgens de vooraf opgenomen maten. Wilt u draaideuren of schuifdeuren voor de kledingkast in uw slaapkamer, of zoekt u een mooie open boekenkast die een deel van uw woonkamer afscheidt? Wat ook zoekt, u kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment materialen en kleuren. De dikte en grootte van planken en panelen met bijpassende handgrepen, scharnieren en lijsten bepalen hoe uw kast eruit komt te zien, klassiek, robuust, elegant of minimalistisch, u mag het helemaal zelf bepalen. Ook het kastinterieur kunt u helemaal zelf bepalen, waarbij de handige accessoires die wij aanbieden voor specifieke doeleinden u kunnen helpen bij een ideale indeling. En de prijs voor dergelijke maatwerk inbouwkasten? Die heeft u met uw keuzes grotendeels zelf in de hand en zullen u zeker meevallen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van alle soorten kasten op maat en houden het gehele proces van ontwerpen, opmeten, vervaardigen en plaatsen helemaal zelf in de hand. Dat maakt dat wij onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden.

Maatwerk inbouwkast

Velen in Noord-Brabant genieten al van onze maatwerk inbouwkasten

Onze reputatie in Brabant is groeiende, zelfs over deze provinciegrenzen heen. Dit hebben wij niet alleen te danken aan goed vakmanschap, snelle service en schappelijke prijzen. Mensen waarderen ook de manier waarop wij hun wensen invullen en aanvullen met een eerlijk advies en slimme ideeën. Niet alleen in Den Bosch zelf, ook in plaatsen als Breda, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen hebben wij tevreden klanten, evenals in Vught, Oisterwijk, Oss en Helmond. Ook voor u bouwen wij graag de maatwerk inbouwkasten waar u altijd al van droomde, in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of onder het schuine dak op uw zolder. Wij nodigen u uit contact op te nemen voor een eerste kennismaking of een bezoek te brengen aan onze showroom om ideeën op te doen. Dit kan spontaan binnen onze openingstijden; op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur, maar u bent op afspraak ook altijd welkom op een voor u geschikte dag en tijd. Wij heten u alvast van harte welkom!