• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

Uw woning krijgt meerwaarde met stijlvolle maatwerk kasten

Kasten vervullen een belangrijke functie in uw huis, u kunt er immers al uw spullen overzichtelijk en uit het zicht in opbergen. Maar waarom zou u deze praktische functie niet combineren met een esthetische? Met volledig in uw interieur geïntegreerde maatkasten verhoogt u de sfeer in ieder vertrek en geeft u uw woning een mooie meerwaarde. Bovendien kunt u de vormgeving en de indeling van uw kast precies op maat laten maken, passend bij uw stijl en smaak en wat u er in wilt opbergen. Wilt u in uw kledingkast ook uw schoenen, tassen en andere accessoires kunnen opbergen? Moet er in uw boekenkast ook plaats zijn voor uw audio apparatuur? Wij gaan geen uitdaging uit de weg want wij maken uw maatwerk kast precies zoals u dat wenst. Een maatkast bij uitstek is de ensuitekast. Deze vormt op een zowel praktische als sfeervolle manier een afscheiding tussen twee ruimtes. Hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos, van klassiek nostalgisch tot strak modern. Onze ontwerpers horen graag uw ideeën en wensen aan en zetten deze om naar een uniek ontwerp. Dat kan op afspraak bij u thuis of in onze showroom in Den Bosch.

Bel: 073 6990999

Kamer ensuitekasten, een oud concept in nieuwe stijl

In oude huizen van voor de laatste wereldoorlog vindt u ze nog, de originele kamers en suite; een mooie voorkamer om bezoek te ontvangen en een achterkamer voor het huiselijk gezin, gescheiden door schuifdeuren die in de muur of in op maat gemaakte kasten verdwenen. In nieuwere bouwstijlen zijn ze wat uit de mode geraakt, maar sinds kort zijn ze weer helemaal trendy, zij het in een andere stijl. Tegenwoordig worden ensuite kamers gecreëerd door het plaatsen van kasten waardoor twee aangrenzende ruimtes ontstaan. Bijvoorbeeld een werkkamer, TV-kamer of kinderspeelkamer aangrenzend aan uw woonkamer. De ensuitekast zorgt niet alleen voor een stijlvolle afscheiding, u creëert meteen een heleboel opbergruimte. U kunt bij ons uw ensuite kast volledig op maat laten bouwen, inclusief schuifdeuren of draaideuren. Wij meten alles nauwkeurig op en delen uw kast volgens uw wensen in, als boekenkast, servieskast, opbergkast of een combinatie van deze en andere opbergfuncties. Wilt u kastruimte in beide vertrekken met open vakken die vanaf beide zijden bereikbaar zijn? Ook dat is geen probleem. Al onze kasten bouwen wij volledig in eigen beheer en kunnen daarom iedere wens invullen, zelfs als deze kast geplaatst dient te worden aan een schuine wand of onder een schuin dak.

Maatwerk dressoir

Maatwerk kasten, niet perse duurder dan standaard kasten

Het is een wijdverbreid misverstand dat het op maat laten maken van een kast meer kosten met zich meebrengt dan een kant en klare standaard kast. Het grootste voordeel van een maatwerk kast is immers dat u alles zelf kunt bepalen, dus in grote mate ook de prijs. Bij ons heeft u de keuze uit diverse materialen en de indeling kunt u helemaal zelf bepalen. Moeten er in uw boekenkast grote boeken passen, maar wilt u ook plaats hebben voor bijvoorbeeld siervazen of foto's? Wij zorgen voor passende vakken voor al uw spullen. Voor zaken die u aan het zicht wilt onttrekken kunnen wij een aantal vakken voorzien van deuren of kleppen of plaats inruimen voor laden. In onze werkplaats hebben wij alles zelf in de hand, waardoor wij onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden. Daarvoor krijgt u wel de maatkast die aan al uw eisen en wensen voldoet, zonder concessies te hoeven doen aan de vaste maten van standaard boekenkasten. Eigenlijk onbetaalbaar!

Onze maatwerk kasten zijn een begrip in Noord-Brabant

Met vakmanschap, snelle service en een goed inlevingsvermogen in de wensen van onze klanten hebben wij een goede reputatie op weten te bouwen in Brabant en daarbuiten. Niet alleen in 's-Hertogenbosch zelf, ook in plaatsen als Breda, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen hebben wij tevreden klanten, evenals in Vught, Oisterwijk, Oss en Helmond. Graag overtuigen wij ook u van de vele voordelen van onze maatwerk kasten, in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of onder het schuine dak op uw zolder. Wij nodigen u uit contact op te nemen voor een eerste kennismaking of een bezoek te brengen aan onze showroom om ideeën op te doen. Dit kan spontaan binnen onze openingstijden; vrijdag van 13.00-17.00 uur en zaterdag van 9.00-14.00 uur, of op afspraak op een voor u passende tijd daarbuiten. Wij heten u op voorhand van harte welkom!