• Uniek en compleet naar eigen wens!

  Boekenkast op maat

  Boekenkast op maat kopen? Kreté Kasten biedt u ruime mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte boekenkast. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Wij doen ook restauratie van keukens!

  Keukens op maat

  Uw keuken wordt weer zo goed als nieuw!

  Lees verder
 • Stel nu uw perfecte kast samen!

  Schuifwandkast op maat

  Schuifwandkast op maat kopen? Bij Kreté Kasten kunt u uw perfecte schuifwandkast op maat samenstellen! Neem contact op voor de mogelijkeheden.

  Lees verder
 • Creëer de inloopkast naar uw wens!

  Inloopkast op maat

  Inloopkast op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt de mogelijkheid tot een inloopkast naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Lees verder
 • Makkelijk en overzichtelijk!

  Draaideurkast op maat

  Draaideurkast op maat samenstellen? Kreté Kasten maakt uw ideale draaideurkast op maat. Bezoek de site of neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Creëer uw optimale kastindeling!

  Kastinterieur op maat

  Kastinterieur op maat samenstellen? Kreté Kasten biedt u de optie uw kast naar wens in te delen met kastinterieur op maat. Neem contact met ons op!

  Lees verder

Met maatwerk schuifwanden maakt u uw kast helemaal af

Schuifwandkasten zijn ideaal om meer opbergcapaciteit te creëren en tegelijk ruimte te besparen. Met een schuifdeurkast hoeft u geen rekening te houden met de "draairuimte" van een openslaande deur of een botsing tussen twee dicht bij elkaar gelegen draaideuren. Vooral in de slaapkamer komt een schuifwandkast goed tot zijn recht, met panelen helemaal aangepast aan de sfeer die u wilt oproepen en een interieur op maat voor uw gehele garderobe en accessoires. Wat dacht u van speelse schuifdeuren voor delen van de boekenkast in uw woonkamer, waarmee u diverse vakken afwisselend kunt bedekken of juist open laten? Maatwerk schuifwanden lenen zich ook uitstekend voor een optische verdeling, binnen een kamer of tussen twee bij elkaar horende vertrekken. Kortom, mogelijkheden te over, wij vertellen u er graag meer over!

Bel: 073 6990999

Ontdek de ongelimiteerde mogelijkheden van maatwerk schuifwanden

In een kamerbrede schuifwandkast op maat in uw slaapkamer bergt u eenvoudig en overzichtelijk uw hele garderobe op, inclusief schoenen, tassen en andere accessoires. De schuifwand loopt van muur tot muur, waardoor u optisch nauwelijks ruimte mist. Zowel het kastinterieur als het uiterlijk kunt u helemaal zelf bepalen. Een spiegelpaneel is niet alleen handig om uw outfit te controleren, het geeft tevens een ruimtelijk effect. U kunt ook een of meerdere panelen decoreren met afbeeldingen, om een sfeer te creëren die bij u past. En als u wat meer ruimte heeft, maakt u de schuifwandkast iets dieper voor een mooie ruime inloopkast, eventueel voorzien van kastverlichting.

Maatwerk schuifdeurkasten zijn met name voor een werkkamer, receptie of kantoor een ideale oplossing. U kunt de schuifdeurkast vlak achter uw bureau zetten en met een slimme indeling heeft u al uw ordners of brochures direct bij de hand, u hoeft er zelfs uw stoel niet voor uit. De grootte en indeling bepaalt u helemaal zelf, evenals het materiaal en de kleuren van wanden en schuifdeuren. Dat houdt in dat u ook de kosten voor een groot gedeelte zelf in de hand kunt houden.

Maatwerk schuifwandenkast

Met een schuifwand op maat kunt u een deel van uw woonkamer afscheiden als hobby-, werk- of speelkamer. Vaak worden zulke ruimtes maar tijdelijk afgesloten en staat een openslaande deur in de weg. Schuifwanden nemen ook als ze openstaan niet meer plek in, u kunt ze zelfs onzichtbaar laten wegglijden achter een mooie boekenkast, die u bij ons uiteraard ook speciaal hiervoor op maat kunt laten maken. Hiermee creëert u een stijlvolle kamer ensuite.

Waar u uw maatwerk schuifwanden ook voor wilt gebruiken, bij ons bent u verzekerd van een gedegen advies, professioneel vakmanschap en snelle service. Voor die tijd hebben wij natuurlijk al uw wensen en ideeën al uitgebreid met u doorgenomen, samen met u de materialen, kleuren en de benodigde onderdelen voor het kastinterieur uitgekozen en de maten nauwkeurig opgemeten. Alle werkzaamheden, van ontwerp tot en met de uiteindelijke plaatsing, voeren wij uit in eigen beheer, zodat wij onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden. Niet alleen in Den Bosch zelf, ook in plaatsen als Breda, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen hebben wij kasten op maat geplaatst, evenals in Vught, Oisterwijk, Oss en Helmond hebben wij zo al een tevreden klantenbestand opgebouwd.

Kom naar onze showroom in Noord-Brabant en bekijk de vele toepassingen van maatwerk schuifwanden

Met de voorbeeldopstellingen van schuifwanden en schuifdeurkasten in onze showroom in 's-Hertogenbosch hebben wij al veel mensen weten te inspireren om hun eigen schuifwandkast te ontwerpen en op maat te laten maken, inclusief het bijbehorende interieur. Ook u willen wij uitnodigen kennis te maken met onze expertise op het gebied van maatwerk schuifwanden, schuifdeurkasten en een veelheid aan andere kasten. Neem gerust eens contact op voor een eerste kennismaking of bezoek onze showroom om ideeën op te doen. Dit kan spontaan binnen onze openingstijden op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur of op afspraak op een voor u passende tijd daarbuiten. Wij heten u alvast van harte welkom!